Na mitingu bo za gledalce poskrbljeno

Na 30. Mitingu malega letalstva bo, tako kot vedno, odlično poskrbljeno za parkiranje. naši reditelji bodo skrbeli za tekoč prihod gledalcev z osebnimi avtomobili na prizorišče. Imeli bomo štiri parkirišča, ki jih bomo uporabljali izmenično, da preprečimo zastoje.

Vstopna mesta na prizorišče bodo tri, razporejena skladno s parkirišči. Na tretjem parkirišču (najbolj vzhodno parkirišče) bo poskrbljeno tudi za invalide.

Pobrana vstopnina omogoča modelarski sekciji ALC njeno delovanje in je namenjena ohranjanju naše dejavnosti. Odrasli plačajo 5€, otroci vstopajo zastonj. Višina vstopnine se že precej let upira inflaciji.

Na prizorišču bo poskrbljeno za hrano in pijačo, tokrat za to ponudbo skrbi Katrašnik s.p. Seveda pa je na voljo tudi Restavracija Na Kležnk s svojo teraso.

Zaenkrat imamo potrjene tri modelarske trgovine, ki bodo postavile svoje stojnice na prireditvenem prostor.

Ostale sekcije Aerokluba ALC Lesce bodo pripravile predstavitev svojeih dejavnosti, na voljo bodo tudi panoramski leti. Panoramski leti bodo na dan mitinga imeli znižano ceno. Zaradi velikega zanimanja, predlagamo, da si rezervirate termin že takoj ob prihodu na prizorišče. Našli jih boste pred njihovim hangarjem.